Anders Karlsson

Vi välkomnar Anders Karlsson som ny vd för Sunds Mekaniska! Anders kommer närmast från vd-posten hos MEISER Sweden och genom tidigare befattningar hos Aga och Birstaverken har han samlat på sig gedigen erfarenhet från verkstadsindustrin sedan tidigt 1990-tal.

När Anders Karlsson sökte en ny utmaning föll valet på Sunds Mekaniska.
– Jag är en utvecklare, inte enbart en förvaltare, och hos Sunds Mekaniska såg jag en verksamhet med en fin potential att just utvecklas med befintliga resurser. Här finns både viljan och förmågan att expandera.

Ökar kapaciteten tillsammans
I samverkan med medarbetarna har Anders ägnat den första tiden som vd åt att skapa ökad ordning och reda i företaget, lokalerna och rutinerna. Det långsiktiga målet är att med gemensamma krafter öka kapaciteten hos Sunds Mekaniska.
– För att kunna göra det ser vi först om vårt eget hus och försäkrar oss om att rutinerna sitter. Vi strävar också mot ytterligare certifieringar inom såväl kvalitet och miljö som svetskompetens. Jag upplever att medarbetarna är engagerade, ser positivt på framtiden och har den där inneboende vilja att utvecklas, säger Anders Karlsson.

Jämn kvalitet och säkrad leverans
Stärkt kundservice kommer att bli det synliga slutresultatet.
– Vi gör ett mycket bra arbete idag, men det finns ytterligare en nivå som vi kan och ska nå. Det kommer framför allt att märkas i att vi får en ännu jämnare kvalitet och skärpt kontroll över leveranstider. Vi håller det vi lovar, helt enkelt, säger Anders Karlsson.